KRISTOFFER HELLSTRÖM
Kaiafas

Kristoffer Hellström | Kaiafas

Kristoffer Hellström är utbildad vid Wendelsbergs Teater och Skolscen och Musikalprogrammet vid Teaterhögskolan i Göteborg. Efter examen 2007 debuterade han professionellt i rollen som Grantaire i Les Miserables i Tyskland. I samma produktion gjorde han dessutom inhopp som polismästare Javert vid flertalet tillfällen.

Sedan dess har Kristoffer medverkat i musikaler som Sweeney Todd, Les Miserables, Candide, Hair, Sunset Boulevard, Jersey Boys och Grease för att bara nämna några. Senast sågs han i rollen som Sheldrake i Sunset Boulevard, på Internationell turné i UK, Italien och Holland.

Kristoffer har dessutom producerat Maria och Andreas Lundqvists bejublade föreställning Min bror & jag på turné i Sverige, samt producerat och medverkat i Maria Lundqvists föreställning Älskade Pappor, också den på turné i Sverige. Just nu producerar och medverkar han i föreställningen Om att våga flyga tillsammans med Maria Lundqvist på Sverigeturné under 2019 och 2020. 

På film- och tv har Kristoffer medverkat i bl. a SVTs 30 grader i februari, Viaplays originalserie Veni Vidi Vici, kortfilmen Syntax Error m.fl.